Direct een elektricien nodig in Weert?Bel 0492 213 112Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Weert, hoofdvestiging Helmond
Verduurzaam uw woningRedactie, 14 april 2024
FB Services: de ervaren elektricien voor Weert en omliggende gebieden!

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis duurzamer te maken, zowel op grote als kleine schaal. Er zijn verschillende manieren waarop de elektricien u kan helpen bij het verduurzamen van uw woning. Denkt u er eens over om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te installeren.

Op welke manieren kunt u uw woning duurzamer maken?

Heeft uw huis verlichting die aan vervanging toe is of staat er binnenkort een renovatie op de agenda?Het is nu het juiste moment om de verlichting in uw huis te verduurzamen. Upgrade uw verlichting naar duurzame Led-verlichting op alle plaatsen in uw woning.

Het gebruik van Led-verlichting kan een enorme vermindering van uw energieverbruik betekenen, tot wel 90% minder dan bij gewone gloeilampen. Dit heeft tot gevolg dat u kunt besparen op uw energierekening, wat natuurlijk gunstig is voor alle huishoudens. Daarnaast gaan Led-lampen aanzienlijk langer mee dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Ontdek hoe u uw huis kunt verduurzamen met elektrisch koken!

Om elektrisch koken in uw huis mogelijk te maken, moeten er eventueel enkele aanpassingen worden doorgevoerd. Bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. De meterkast moet genoeg stroom kunnen genereren om de kookplaat te kunnen gebruiken.

Door een elektricien in te schakelen kunt u voorkomen dat de stroom uitvalt. Om dit te voorkomen, kunt u het beste een elektricien inschakelen om dit allemaal voor u te regelen. In tegenstelling tot koken op gas, gaat er bijna geen elektriciteit verloren bij het koken met elektriciteit.

Wat u moet weten over zonnepanelen en duurzaamheid

Een duurzame keuze voor uw huis is het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Denkt u eraan om duurzame aanpassingen te doen aan uw huis? Het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting zijn goede mogelijkheden. Controleer eerst of uw dak geschikt is voordat u zonnepanelen hierop laat installeren.

Voor het plaatsen van zonnepanelen heeft u gemiddeld 15 panelen nodig, afhankelijk van het type en de afmetingen van uw dak. U kunt verwachten dat uw investering in zonnepanelen zichzelf terugverdient binnen een periode van 6 tot 8 jaar. Het is essentieel om te realiseren dat zonnepanelen onderhoud vergen om het maximale aantal zonnestralen op te kunnen vangen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 112

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!