Direct een elektricien nodig in Weert?Bel 0492 213 112Of vul het formulier in

24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Weert, hoofdvestiging Helmond
Wat kunt u doen bij een stroomstoringRedactie, 17 januari 2024
Voor het verhelpen van een stroomstoring, bent u bij FB Services aan het goede adres.

Als u net lekker aan het koken bent en plotseling valt alle stroom uit, kan dat erg frustrerend zijn. Op het moment dat u aan het klussen bent in huis en alle stroom uitvalt, kan dat erg frustrerend zijn. Op het moment dat er een stroomstoring plaatsvindt, is dat nooit fijn en wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben.

Professionele hulp inschakelen bij een stroomstoring

Zodra er geen stroom meer is, dient u te starten met het uitvoeren van de stekkerproef. Bij het vinden van een defect apparaat of elektrische aansluiting kunt u gebruik maken van de stekkerproef. Het kost u gemiddeld 10 minuten om dit uit te voeren, dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van het huis en het aantal apparaten.

Als u hier geen ervaring mee heeft, is het verstandig om een elektricien in te schakelen. Let wel op: als het om een kapot apparaat gaat, kunnen de kosten van de elektricien hoog oplopen. Dit omdat de elektricien toch is langs geweest en daardoor kosten heeft gemaakt terwijl u het probleem ook zelf had kunnen oplossen.

Stroomstoring? Vind het defecte apparaat met deze eenvoudige gids

Controleer of alle groepen in de meterkast zijn uitgeschakeld of dat de zekeringen van de groepen zijn verwijderd. Stap 2: Verwijder alle stekkers uit de stopcontacten uit de gehele woning. Zet de aardlekschakelaar en de groepen in de meterkast weer aan.

Steek één voor één de stekkers terug in het stopcontact en schakel ze één voor één in. Wacht tot het apparaat volledig is opgestart voordat u doorgaat naar het volgende apparaat. Als het apparaat de stroom doet uitvallen bij het aanzetten ervan, dan is dat apparaat de oorzaak van het probleem.

Indien het probleem niet veroorzaakt wordt door de apparaten, dan is de installatie het probleem. In dat geval is het aan te bevelen om een erkende elektricien in te schakelen om het probleem voor u te verhelpen. Ga er niet zelf mee aan de slag omdat het werken met elektriciteit risico's met zich meebrengt.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0492 213 112

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over FB Services

Bij FB Services staat goede service centraal bij het oplossen van uw probleem. Door onze brede kennis en ervaring in verschillende vakgebieden komen wij met een gepaste oplossing voor zelfs de hardnekkigste problemen!
Hulp nodig bij uw elektronica, leidingwerk of inbraakbeveiliging? FB Services is de juiste keus voor u!